Blog

HomereceptenGegrilde varkensfilet met mosterd marinade
2015-12-27_567fb0cd7d904_image2.JPG

Gegrilde varkensfilet met mosterd marinade

INGREDIENTEN 2 personen Snufje versgemalen peper snufje zout, 1 eetlepel witte wijnazijn, 1 theelepel rozemarijn, 1 theelepel tijm, 1/2 eetlepel honing, 1 eetlepel Maille mosterd 3 eetlepels olijfolie, varkensfilet (300 g) Verwarm de oven tot 160 graden. Roer in een kom de olijfolie, wijnazijn, honing, mosterd, tijm, rozemarijn en peper tot een marinade. Schep het vlees door de marinade en laat het vlees afgedekt 1 uur in de koelkast marineren. Neem het vlees ca. 15 minuten voor gebruik uit de koelkast, zodat het vlees op temperatuur kan komen. Grill het vlees in de oven in ca. 30 minuten goudbruin en gaar. Breng de varkensfiletlapjes op smaak met zout. Lekker met aardappelsalade en een gemengde salade met tomaat en komkommer.