Blog

HomereceptenChocolade Fudge Taart
2016-01-28_56a9e064390f0_chocoladetaartmetmosterd.JPG

Chocolade Fudge Taart

Bodem;250 gram Bastogne koeken 125 gram Roomboter Koekjes verkruimelen ( in een keuken machine ) Boter smelten, en dan samenvoegen met de kruimels. In een ingevette taartvorm doen en voorzichtig aandrukken. Je kunt ervoor kiezen om een opstaand randje te maken, of een vlakke bodem als je dit makkelijker vind. In de koelkast zetten voor ongeveer 15 minuten zodat de boter weer uithardt en je een mooie stevige bodem hebt.De chocolade vulling; 125 gram pure chocolade 125 gram melkchocolade 25 gram roomboter 397 gram gecondenseerde melk (dit is 1 blik) 1 eetlepel honing-mosterd van Maille Chocolade fijnhakken, met een mes of in de keukenmachine. In een pannetje; gecondenseerde melk, roomboter en chocolade smelten tot een mooie egale “massa” Dan laat je de fudge nog een Dan laat je de fudge nog een klein beetje indikken en haal je het pannetje van het vuur. Dan schenk je de vulling op de bodem en laat je het in de koelkast in ongeveer 1-2 uurtjes opstijven. www.babsjuh.com